Subcategorii

 • Muncitor constructor, lemn, chirpici și piatră

  Descriere activitate:
  Cursul se adresează persoanelor care doresc obținerea unei calificări de muncitor, constructor, lemn, chirpici și piatră în vederea unei posibile angajări, precum și persoanelor care ocupa un post în domeniu, dar care nu dețin încă certificatul care să le ateste această calificare.

 • Îngrijitor bătrâni la domiciliu

  Descriere activitate:
  Cursul se adresează persoanelor care doresc obținerea unei calificări de îngrijitor bătrâni la domiciliu în vederea unei posibile angajări, precum și persoanelor care ocupa un post în domeniu, dar care nu dețin încă certificatul care să le ateste această calificare.

 • Lucrător în conservarea fructelor și legumelor

  Descriere activitate:
  Cursul se adresează persoanelor care doresc obținerea unei calificări de lucrător la fabricarea conservelor din legume și fructe în vederea unei posibile angajări, precum și persoanelor care ocupa un post în domeniu, dar care nu dețin încă certificatul care să le ateste această calificare.

 • Forjor matrițier

  Descriere activitate:
  Cursul se adresează persoanelor care doresc obținerea unei calificări de forjor matrițer în vederea unei posibile angajări, precum și persoanelor care ocupa un post în domeniu, dar care nu dețin încă certificatul care să le ateste această calificare.

 • Lucrător în comerț

  Descriere activitate:
  Cursul se adresează persoanelor care doresc obținerea unei calificări de lucrător în comerț în vederea unei posibile angajări, precum și persoanelor care ocupa un post în comerț, dar care nu dețin încă certificatul care să le ateste această calificare.